Már a Dodge Challengerből is vehetsz szivárványosat!

A szivárványba borult ikonikus amerikai izomautó egyszerre mutatja meg az összes színét

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

14 különböző színt sorakoztat fel egyszerre a Dodge Challenger legújabb változata, amelyet egy limitált széria keretei közt vehetnek meg a szivárványos izomautó rajongói. Hog minderre miért volt szükség? Nem azért, amiért első hallásra gondolnád.

Még augusztusban jelentette be a Dodge, hogy újjáéleszt egy rakás retro színt, a régi modellek emlékére a Challengeren és a Chargeren. Ezzel 14-re nőtt a lehetőségek száma, ha ilyen autót venne valaki, amely színkavalkád vizuális prezentálására készült az első ilyen Challenger. A színek név szerint a Plum Crazy, a Frostbite, a B5 Blue, a Sublime, az F8 Green, a Go Mango, a Sinamon Stick, az Octane Red, a Torred, a Triple Nickel, a Destroyer Grey, a Granite, a Pitch Black és a White Knuckle. Ha kíváncsi vagy, hogy melyik szín mit takar, akkor segítünk: a fotókon szereplő autón is ilyen sorrendben láthatóak a színek, az orrától a faráig haladva.
Hirdetés
Akárcsak a Harlekin Volkswagen Polo, ez a színkavalkád is azért került a kiállítóterem után a valós kínálatba is, mert rengetegen akarták a konkrét, szivárványos autót megvenni ahelyett, hogy választottak volna egyet a színekből. A Dodge ezért a CG Detroit közreműködésével bevállalta a nagy lépést és

3700 dollárért, azaz nagyjából 1,57 millió forintért kínálja a fóliát az autóhoz.

Apró csavar a történetben, hogy ez csak a fólia ára, de mellé a vásárlók megkapják a közeli, fóliázással is foglalkozó hivatalos partnerműhelyek elérhetőségét is. Hogy a Charger is megkapja-e a különleges színkavalkádot, azt még nem tudjuk, mert bár jelenleg nem tervezik, ez még nem jelenti, hogy később sem gondolják meg magukat.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

 • 2022.10.25. at 17:50
  Permalink

  Jézus Atya Úr Isten!
  Nem a baj hogy vannak b.zik + egyéb “nemek”.
  Hanem az, hogy rá akarják erőltetni magukat azokra akik nem kíváncsiak rájuk.
  Ez már kirekesztő magatartás! rasszizmus!!! részemről.
  Ha este a járdán c.gányhorda jön velem szemben és inkább átmegyek a másik oldalra, az is rasszizmus?

 • 2022.10.27. at 18:23
  Permalink

  Undorító…. tudom, hogy ez a mai korszellem, de én nemet mondok erre az egészre és telibe szarom, ha ezért maradinak, nácinak, homofóbnak vagyok bélyegezve.

  Buziknak való ez az autó, ebben a színben.

  Majd valami szifiliszes, aidses köcsög biztos megveszi…

Vélemény, hozzászólás?