Már az utakon is lefotózták a Mustang inspirálta SUV-t

Tesztköreit futja a Mustang SUV, de a kémfotósok elől nem tudott elbújni

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Izgatottan várja a világ a Ford tisztán villanyhajtású szabadidő-autóját, ami a Mustang formavilágából merít. A legújabb kémfotók már láttatni engednek ezt-azt.

Még mindig nagyon keveset tudni a Mustang formájú, villanyhajtású szabadidő-autóról, amelyről megérkeztek az első kémfotók is. Eddig többnyire a fantázia szülte rajzokat lehetett látni az új Fordról, azonban legutóbb már egészen komoly renderelt képek jelentek meg egy fórumon. A nemrég lencsevégre kapott, álcázott prototípus pedig valóban nagyon hasonlít azokra a képekre. Egyelőre az autó nevét sem árulta el a Ford, bár nagyon sokan a Mach e-re vagy a Mach 1-re gyanakodnak. Pedig az utóbbit nagyon nem szeretnék a Mustang amerikai rajongói, hiszen az egy legendás benzinfaló változat neve volt korábban. Olyan pletykák is felbukkantak már, hogy a Lightning nevet kapja, ami az F-150 sportos változatain díszelgett korábban, vagy épp a Thunderbirdöt veszik elő, bár ez megint csak egy teljesen más hangulatú autót illetett eddig. Emellett azért olyan érdekesen csengő neveket is bedobtak már az információs szupersztrádára, mint a Thundercharge és az EnergE. Viszont egyelőre csak az biztos, amit látunk.
Hirdetés
Márpedig az nem sok az álcázás miatt, de jól kivehetők a valóban a Mustangra emlékeztető hátsó lámpák. Viszont a fényszórók már távolabb állnak a Mustangon látottól, de a kupésan lejtő tetővonal és a széles hátsó sárvédők talán kompenzálják ezt. Ugyanakkor egy hatalmas kérdőjelként még ott a letakart embléma. Vajon mit rejt a „tapasz”? Egy vágtató vadlovat, vagy valami mást? November közepén kiderül!
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?