Már jövőre érkezhet a Rolls-Royce Phantom utódja

Új Rolls-Royce Phantom jöhet 2016-ra

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Több mint egy évtized után, a Cullinan crossover alapjaira épülve, BMW motorral mutatkozhat be az új Phantom.


A Rolls-Royce Phantom jelenlegi formájában több mint egy évtizede velünk van, de a legfrissebb hírek szerint hamarosan bemutatkozhat az utódja. Ahogy arról korábban beszámoltunk, tavaly óta tervezgetik a modellfrissítést, azonban úgy tűnik, egy évvel korábban, azaz már jövőre számíthatunk az újdonság érkezésére. Az Automobile Magazine szerint, az újragondolt szedán "modernebb" lesz, ám mégis impozáns megjelenésű a magasabb hűtőráccsal és a kevésbé drabális C-oszloppal. Az előzetes tervek szerint az új Phantom sima és hosszú tengelytávú változatban is elérhető lesz, de kupé és kabrió variánsok nem várhatók.
Hirdetés
Ugyan keveset tudni még az autóról, de valószínű, hogy ugyanazon alumínium vázra épül, mint a közelgő Cullinan crossover. Valószínű az is, hogy a BMW V12-es motorja fogja hajtani, lévén, hogy a Phantom gyártása már teljes egészében a BMW hatásköre. Részletekbe menően, erről, azaz a gyártás fortélyairól sem tudunk beszámolni még.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.28. at 12:40
    Permalink

    Rolls crossover…újratervezés…ezt nagyon nehéz megemészteni, de a Bentayga után logikus lépés volt egy ilyen. Nálam jobban csak az arab sejkek várják az autók királya utódjának a megérkezését.

Vélemény, hozzászólás?