Megfizethető Porsche 911 GT3 kipufogó-hangszórók

600 dolláros hangszórók a Porsche Designtól

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Hölgyek figyelem: kihagyhatatlan ajándékötlet! Egy férfi szívét egyik kütyü nem fogja úgy megdobogtatni, mint egy 911 GT3 kipufogó-hangszóró.


Nem először alkot kipufogó-hangszórókat a Porsche Design, de termékük most először megfizethető. Az amerikai halloweeni időszakra szánják legújabb agymenésüket, ami egy 911 GT3 duplakipufogót imitáló hangszóró. Mit agymenés? Életemben nem láttam még menőbbet! Meg is van az ára: 600 euróért, tehát kb. 155 000 forintért kínálják az alumínium vázas kipufogókat. Bárcsak ilyen olcsó lenne egy valódi példány, nem igaz?
Hirdetés

A 3,3 kilós, 29 centis, 60 wattos kompakt eszköz Bluetooth 4.0 kompatibilis, tehát akár 10 méterről is csatlakozhatunk rá. Lítiumion akkumulátora állítólag akár 24 óra zenehallgatást is enged, ha pedig kettő van belőle, sztereóként is kapcsolódhatnak egymáshoz. Egyébként nem a Porsche formatervező csapata az egyetlen, aki hasonló hangszórókat tervezett, a Lamborghininek és a Bentleynek is van hasonló.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?