Megkergetnél egy Focus RS-t Spában?

Akik szimulátoron elég jók, azok meghajthatnak egy igazi Focus RS-t

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Egy dolog gyorsnak lenni a szimulátoron, és egész más a valóságban. Ha viszont elég jó vagy, a Ford jóvoltából kipróbálhatod magad Spában, egy igazi Focus RS-sel.


Különleges versennyel készül a Ford az idei németországi Gamescom fesztiválra, olyan lehetőséget biztosítanak, amire nem valószínű, hogy lesz máskor lehetőség. Egy komplett oktatás és veretés vár a jelentkezőkre egy valódi versenypályán, nem is akárhol, Spa Francorchaps-ban, a Forma 1-es pályán egy valódi Focus RS-sel és egy profi pilótával. Ehhez viszont elég gyorsnak kell lenni a kiállított szimulátorokon. Egy felállított körrekordot kell megközelíteni a Forza Motorsport 6-ban, a körrekordot pedig nem más, mint Harry Tincknell állította fel, és ő tartja majd a nyertesek oktatását is.
Hirdetés
Ez viszont nem minden, a győztes játékosokat privát helikopter szállítja majd Spába, ahol a 350 lóerős 2,3 literes EcoBoost motorral szerelt összkerekes Focus RS-sel verethetnek. Emellett persze teljes ellátás és rengeteg ajándék is jár nekik, mint például egy pár Recaro versenyülés. A Gamescomon augusztus 23-25. között nevezhet az, aki elég jónak érzi magát, vagy akit megihletett a kiállított Focus RS, Ford GT, vagy az új Fiesta ST.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?