Megvillantotta a Slavia belterét a Skoda

A hivatalos bemutató előtt mutatta meg a Skoda, mire számíthatunk a Slavia kapcsán

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Bár a november 18-i bemutató még odébb van, a Skoda most leleplezte, mire számíthatnak a Slavia vásárlói a belteret illetően.

Hivatalos vázlatterveket villantott a Skoda a most novemberben debütáló Slavia kapcsán. A Kushaq SUV után ez a modell is megjelenésekor kizárólag Indiában lesz elérhető, és ennek megfelelően sok eltérés nincs a két autó belterét illetően, ahogyan méreteikben sem várható nagy különbség, hiszen mindkét jármű a Volkswagen MQB-A0-IN platformjára épül, ezzel megcélozva az Indiában rendkívül népszerű A0 szegmenst, mely leginkább a városi autók osztályaként definiálható.
Hirdetés
A belteret illetően sok meglepetés nincs. A Slavia is megkapta a Skodákra jellemző belteret a jellegzetes kerek szellőzőnyílásokkal, a beltéren végigfutó fahatású díszcsíkkal, a műszerfalból kiemelkedő 10 colos érintőkijelzővel (felszereltségtől függően a méret eltérhet). Továbbá teljesen digitális műszercsoport is jellemzi a Slavia belterét.
Hirdetés
A november 18-i bemutatót az indiai Pune városában tartják, nem véletlenül, ugyanis az autó fejlesztését a helyi technológiai központban végezték, és a gyártás is teljes egészében itt zajlik, további érdekesség, hogy az autókba bekerülő alkatrészek 95 százaléka helyi beszállítóktól érkezik.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?