MG a Kia ellen: videón a villanyautók csatája!

Egyszerre járt nálunk az MG és a Kia villanyhajtású crossovere

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Télen egyszerre próbáltuk az MG ZS villanyhajtású változatát, illetve a Kia Niro szintén kizárólag villanymotoros modelljét, a szerencsés együttállás apropójából összehasonlító tesztet is forgattunk róluk. Nézzétek meg a videót!

Hirdetés
Talán elsőre igazságtalannak tűnhet ez az összehasonlítás, hiszen a Kia Niro eleve magasabb kategóriában indul, mint a ZS. Viszont, ha már úgyis nálunk jártak nem bírtuk megállni, hogy ne tegyük őket egymás mellé. Már csak azért is, mert például az MG HS hazai bemutatóján elárulták, hogy a Kia a márka egyik példaképe, ezért igyekeznek elérni azt az élményt és ár/érték arányt, amit a dél-koreai márka nyújtani képes. A fent megtekinthető videóban mutatjuk, hogy ez mennyire sikerült.
Műszaki adatok
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

 • 2023.03.25. at 08:13
  Permalink

  Most olvasom, hogy nem lesz több “kellően prémiumos” az Autónavigátornál. Sebaj, talán vége szakad édes anyanyelvünk “kellően” kerékbe törésének…

 • 2023.04.05. at 09:35
  Permalink

  nem lesz több “kellően prémiumos”!
  Hallelujah!! Szakmailag se + se – , de Grétsy tanárúrhoz én is beírattam volna és nem gyorstalpalóra! Azt a gusztustalanul magyartalan szóhasználatot nem tudom, hol szedte fel, de néha eret vágtam tőle!
  Már csak a kis szakálas mókamikit kellene megtanítani magyarul és leszoktatni arról, hogy minden témába belemossa a saját lekotlott verdáját..

Vélemény, hozzászólás?