Morcosított BMW M4 – szélesítéssel büntet

TAG Motorsports BMW M4: bújtatott túraautó feeling

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A német tuningcég kezelésbe vette a BMW M4-est, és amit létrehoztak, brutális.


Bizonyára mindenki egyetért abban, hogy nagyon eltalált formát kapott a gyári BMW M4. A TAG Motorsports csapatának azonban ez sem volt elég. A kisördögből vadállatot faragtak, ennek eredményeként tekintélyt parancsoló és szemet vonzó M4-esről közöltek képeket. Ezek láttán az első gondolata az embernek: „Ufff, brutál!”. Ha ezt szerették volna elérni, tökéletesen sikerült.
A „brutálságot” hivatott kiemelni a fekete fényezés. A sötétséget igényesen töri meg a mai divatos színnek számító és a tuning világában gyakran használt türkiz árnyalat a féknyergeken, valamint a fejtámaszokon.
Hirdetés
A német tuningműhely nem saját karosszériakitjét használta, hanem a Vorsteiner GTRS4 wide-body kit-jét, ami nevének megfelelően igen szélessé teszi az amúgy sem vézna BMW M4-est. A túraautós HRE RS100 felnik elöl 20x10,5, hátul 20x13,5 col méretűek, a mögöttük megbújó türkiz féknyergek pedig magukat a kerekeket is kiemelik. A vadságot fokozandó titán kipufogórendszert kapott, ami Akrapovic karbon csövekben végződik. Továbbá az előzetes információk szerint a hajtáslánchoz és a motorvezérléshez is hozzányúltak, ám ennek eredményéről egyelőre nincs hír. Az persze biztos, hogy a BMW M3-asban nemrég tapasztalt, gyárilag is meglévő 431 lóerő sem kevés, DKG váltóval ez az M4-nek 4,1 másodperces 100 km/órára gyorsulást ad. Nem kizárt, hogy a TAG Motorsports gépe 4 másodperc alatti értékre is képes lehet.
A gyári tuningokhoz szokott szemeknek, kissé sok lehet ez a fajta átalakítás, azonban annyi biztos, hogy félelmet kelthet bárkiben, aki meglátja a tükrében.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?