Na, így kell jó promóvideót csinálni!

Öt perc tömör gyönyör a Red Bulltól. Ezt látnod kell!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Nehéz megfogni az amerikai közönség figyelmét, hiszen az Atlanti-óceánon túl már tökélyre fejlesztették a showbizniszt, ezért nem könnyű újat mutatni. A Red Bullnak sikerült.


Hamarosan Amerika földjére lép a Formula-1 mezőnye, amelynek alkalmából a Red Bull egy különleges videóval készült, hogy megnyerje magának az ottani közönség szívét. Sőt, nem is egyetlen videóról van szó, hiszen már nyáron megmutatták az amerikai túra első részét, ám annak végén Daniel Ricciardo átadta a kormányt Verstappennek, aki a Sziklás-hegységen át Miami felé vette az irányt.
Hirdetés

A 2750 méteres tengerszint feletti magasságot leküzdve az 5000 kilométeres túra végén a floridai tengerpart homokjában csapat a holland pilóta. Persze az 5000 kilométert biztosan nem tették meg az F1-es gépekkel, ám a videó így is fergetegesre sikerült. Minden profi, a kameraállások, a hangok, a zene, az apró humormorzsák, egyszerűen tökéletes! Ugyanakkor süt a videóból, hogy nagyon szeretné megvetni a lábát újabb helyszíneken a Formula 1 az Amerikai Egyesült Államokban. Sokáig a videóban is szereplő Miami volt a legfőbb jelölt, szépen folytak a tárgyalások, ám végül a város elállt a szándékától és a lakosság ellenállására hivatkozva bejelentették, hogy a közeli jövőben biztosan nem rendeznek F1 versenyt. De ezzel ne is törődjetek, élvezzétek az alábbi videót!
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?