Nagy stílus helyett vér ciki – így törik a Mustang

Még egy Ford Mustangot apróztak fel autótalálkozóról jövet

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Amerika nagyobb, mint hazának, ezért ott autós rendezvény és onnan elhajtó Ford Mustang is több akad. Meg a kettőt ötvöző blama videóból is.


Nem titok, én is egy 20 éves, valaha 60 lóerős és elsőkerékhajtású autóval járok. Ezzel a Peugeot 106-ossal. Az én álmaimban is valami lehetőleg jó erős és hátsókerekes kocsi szerepel, amivel aztán nyomhatnám a gavalléros elindulást, meg az erőcsúsztatást. Amerikában az autókhoz és az autóközlekedéshez fűzött viszony is nagyon más, mint itthon. Arányaiban olcsóbb az üzemanyag, a havi fenntartás és a kocsik is kedvező áron elérhetőek. Egy V8-as sportkupé megvásárlása ott nem csak a felső valahány ezer kiváltsága, hanem az egyszerű népeknek is futja rá. Sok is az erős autó, de ez nem feltétlenül jelenti, hogy nagy Fittipaldi is minden V8 tulaj. Az alábbi videón is ezt láthatjuk.
Hirdetés


Szerencsére senki nem sérült meg. A leírás szerint a chicagói Cars and Coffee rendezvény környékén járunk, ott filmezték az onnan kihajtó menőbb autókat a szpotterek. A videót megosztó szemtanú szerint nem sokkal a Mustang előtt egy Pontiac GTO sofőrje is hasonlóan rosszul kezelte le a beszitáló verda okozta helyzetet, de ő nem talált el sem másik autót, sem tereptárgyat. Nem volt ekkora szerencséje a bordó Mustang sofőrjének, aki menőzni akart, de béna volt és emiatt telibe vert egy Hyundai Sonatát. A baj önmagán túlmutat, mert ilyenkor a rendezvényre is rossz fényt vet, hogy a résztvevők nem bírtak a vérükkel. Ismerős a szitu? Tavaly már írtunk egy ugyanilyenről.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?