Nagykövet lett Sebastian Vettel

Az Infinitit reklámozza a Red Bull versenyzője

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Olcsón jutott Formula–1-es világbajnokhoz a japán Infiniti autógyár, amely versenymotor gyártása helyett Sebastian Vettellel kötött szerződést.

Változatlanul Renault motorral versenyez a Red Bull-csapat, ám utcai autóikat már egy ideje az Infiniti biztosítja. A Renault résztulajdonában lévő Nissan-luxusmárka, az Infiniti most Sebastian Vettelt kérte fel globális nagykövetnek.
A márkával történő kapcsolatfelvételünk első percétől kezdve nagyon kedvelem az Infiniti autóit. Egy autó kétféleképpen képes lenyűgözni az embert: a kinézetével és a kezelhetőségével. Miután lehetőségem nyílt arra, hogy kipróbáljam a modellválaszték nagy részét, igazi rajongója lettem a márkának. Biztos vagyok benne, hogy a csapat és jómagam is sokat profitálunk az Infiniti tapasztalataiból, és kíváncsian várom, mit tartogat együttműködésünk a jövőben.” - nyilatkozta Vettel.

A Red Bullt elsősorban az Infiniti és a Nissan hibridhajtásban szerzett tapasztalatai segíthetik. Az osztrák tulajdonban lévő brit csapat ugyanis bármennyire a legjobb autóval rendelkezik a mezőnyben, KERS-ük csapnivalóan működik, és az akkumulátorok túlmelegedése miatt több alkalommal sem tudták használni rendszerüket.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?