Nem csak a pálinka volt kerítésszaggató húsvétkor

15 éves fiú vezette ittasan kerítésnek a nagynénje Fiat Pandáját

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Jogosítvány nélkül ült autóba egy 15 éves fiú Faddon, ráadásul egy rokonát is magával vitte. Mint kiderült, az autóvezetés nem volt a vérében, csak alkohol: egy betonkerítés vetett véget a kocsikázásnak és az engedély nélkül elhozott Fiat Pandának.

Faddról érkezett bejelentés múlt hét szombat hajnalban, mely szerint egy autó egy ház kerítésének hajtott. A kék Fiat Pandában ketten utaztak, mindketten megsérültek. Az autót vezető sofőrről kiderült, hogy még nem is lehet jogosítványa, hiszen csak 15 éves. Életkorából kifolyólag ugyanígy alkoholt sem ihatott volna, ám a szonda egyértelműen kimutatta, hogy erősen ittasan ült volán mögé.
Hirdetés
Az autó adatait lekérve kiderült, hogy a Fiat Panda tulajdonosa a fiú nagynénje, szintén Faddi lakos. A rendőrök megkeresték és kihallgatták a tulajdonost, aki elmondta, hogy nem adott engedélyt a jármű használatára a fiúnak, az engedélye és a tudomása nélkül indultak vele kocsikázni. Ez még tovább súlyosbítja a fiú helyzetét, akinek így a baleset okozásán felül engedély nélküli vezetés, ittas vezetés vétség és jármű önkényes elvétele bűntett elkövetése miatt is felelnie kell.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?