Nem csak a pálinka volt kerítésszaggató húsvétkor

15 éves fiú vezette ittasan kerítésnek a nagynénje Fiat Pandáját

Jogosítvány nélkül ült autóba egy 15 éves fiú Faddon, ráadásul egy rokonát is magával vitte. Mint kiderült, az autóvezetés nem volt a vérében, csak alkohol: egy betonkerítés vetett véget a kocsikázásnak és az engedély nélkül elhozott Fiat Pandának.

Faddról érkezett bejelentés múlt hét szombat hajnalban, mely szerint egy autó egy ház kerítésének hajtott. A kék Fiat Pandában ketten utaztak, mindketten megsérültek. Az autót vezető sofőrről kiderült, hogy még nem is lehet jogosítványa, hiszen csak 15 éves. Életkorából kifolyólag ugyanígy alkoholt sem ihatott volna, ám a szonda egyértelműen kimutatta, hogy erősen ittasan ült volán mögé.
Hirdetés
Az autó adatait lekérve kiderült, hogy a Fiat Panda tulajdonosa a fiú nagynénje, szintén Faddi lakos. A rendőrök megkeresték és kihallgatták a tulajdonost, aki elmondta, hogy nem adott engedélyt a jármű használatára a fiúnak, az engedélye és a tudomása nélkül indultak vele kocsikázni. Ez még tovább súlyosbítja a fiú helyzetét, akinek így a baleset okozásán felül engedély nélküli vezetés, ittas vezetés vétség és jármű önkényes elvétele bűntett elkövetése miatt is felelnie kell.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?