Olcsó szállás 27 ezerért

Nincs hol aludnod? Hotelszoba a taxiban

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

London alapjáraton és behajtási díjastul is zsúfolt megapolisz, az olimpia idejére pláne bedugult, szállás aranyáron, sőt nincs. Vagy mégis van?

David Weekes londoni vállalkozó barátunk fogta magát, s (egyelőre?) az olimpia idejére hotelszobát csinált TX4-es London-taxijából - derül ki a CNN riportjából. Egy éjszaka ára 75 angol font (közel 27 ezer forint), az ügyfél ezért az (ottani és mostani viszonylatokban szerénynek és kifizethetőnek titulálható) összegért az autó tágas hátsó traktusában egész kényelmesnek tűnő ágyat kap (nem is akármilyen) takaróval, párnával, de olvasólámpa, ébresztőóra, Paddington mackó is dukál. Mosdó? Az is van, na nem a kocsiban, hanem vállalkozónk otthonában - az autó éjszakára ugyanis a sofőr lakása előtt parkol, s ha a vendég "kimenne", bemehet. Csak kopognia kell. A riporter által megkérdezettek egy része nyilván csak nevetett a fura hotelszoba láttán, de olyan is volt, aki lazán bevállalná.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?