Olcsóbb lesz a gázolaj, de így is igen drága marad

A gázolaj szerdai árcsökkenését pénteken újabb követi

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Ismét 110 dollár alatt jegyzik a Brent hordónkénti árát, ennek köszönhetően a gázolaj nagykereskedelmi ára hazánkban is tovább csökkenhet, az autósok persze nem fogják megérezni a változást.

Továbbra is igen magasan, 100 dollár felett, de legalább már 110 dollár alatt jegyzik a Brent nyersolaj hordóját. Az elmúlt napok árcsökkenésének köszönhetően a hazai töltőállomásokra is ármérséklés érkezhet, persze nem mindenki számára.
Miként arról hétfőn írtunk, a személyautósok továbbra is vastagon a piaci ár alatt tankolhatnak hazánkban, így a mai (lásd részleteit itt) és a pénteken érkező ármódosítás is csak a 7,5 tonna feletti hazai és a 3,5 tonna feletti külföldi haszonjárműveket tankolók számára lesz érezhető. Ők ugyanis az ársapka nélküli összegért kénytelenek tankolni nálunk is, ami a benzin esetén 634 forint, míg a gázolajnál jelenleg 699, péntektől azonban csak 687 forint lesz - derül ki a Holtankoljak.hu írásából.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?