Óriási vonatbalesetben semmisült meg egy halom Jeep Gladiator

Nem indul jól a Jeep Gladiator forgalmazása, megsemmisült egy teljes szállítmány

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A napokban kezdték meg átadni az első Jeep Gladiator modelleket, ám most úgy tűnik, hogy rengeteg ügyfélnek mégis várnia kell, méghozzá egy vonatbaleset miatt.


Hatalmas vonatbaleset történt Nevada államban, ám a legfontosabb, hogy személyi sérülés nem történt, mivel egy tehervonatról van szó. A nyugati partról a keletire tartó szerelvény új autókat szállított, amikor július 10-én, eddig tisztázatlan okokból kisiklott. A szerelvény vagonjaiból több a sínpár melletti szakadékba zuhant, a legtöbb pedig összetorlódott. A rakomány csupa nagyvas, Chevrolet Silverado és GMC pickupok, valamint a Jeep Wrangler modelljei és az új pickup, a Gladiator voltak.
Hirdetés

A vagonok nagy része nem roncsolódott össze vészesen, viszont a legtöbb raktér ajtaja kinyílt, így több autó elszabadult. Volt olyan Gladiator, melyik a tetején állt meg, másik összegyűrt orral lóg ki a vagon végén, ugyanakkor volt olyan Wrangler, ami kisebb horzsolásokkal egyszerűen kigurult a vagonból. Bár vélhetően van olyan autó, mely csak apróbb sérüléseket szenvedett, a fogyasztóvédelmi törvények szerint egytől-egyik bezúzzák őket. Ezzel a Gladiator szállítmányok egyik első hulláma teljesen kiesett, az első ügyfelek autói vélhetően több hetes, vagy akár hónapos késésbe kerülnek.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?