Őrijtő hanggal a Fiesta

Megjelent a Gymkhana negyedik része!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az új Gymkhana részt a hollywoodi Universal Studios területén vették fel, talán nem véletlen, hogy filmszerűbb a korábbiaknál.


Ken Block most egy Ford Fiestával zúz, stílusa továbbra is ellenállhatatlan, és egyre jobb kamerák, operatőrök és vágók veszik körül, ennek megfelelően a Gymkhana negyedik része már-már komoly akciófilmbe illő jelenetekben bővelkedik. A főszerepet természetesen most is az aszfalt, a gumik, a motorhang és az autót bűvölő úriember játsszák, de a korábbinál jóval gazdagabb a körítés is. Gorillák létrával, Segway-jel és anélkül, bollywood-i táncjelenet, komoly hangeffektusok teszik nemcsak autóbu...mániások számára érdekessé a filmet, hanem tényleg képernyőhöz bilincselő kilenc percet sikerült összehozni. Még az is lehet, hogy a vérkomoly driftereknek túl sok lett a mellékszál, de reméljük legalább egyszer azért ők is megnézik mit alkotott a tengerentúli autómágus és lelkes csapata. Filmes utalás és poén is akad benne bőséggel, de a legeslegdurvább egyértelműen a Fiesta hangja. Kellemes szórakozást, az ezen az oldalon megtekinthető videóhoz!
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.31. at 12:22
    Permalink

    Hát a 3-as inkább technikai volt (és szerintem nagyságrendekkel jobb, mint ez), ez meg inkább a hülyéskedésre és a “jelenetekre” játszik. Több akcióra számítottam ebben a videóban, de kevesebb lett benne a mutatvány, mint a 3-asban.

Vélemény, hozzászólás?