Orosz Superman mozi repülő Volgával

Orosz akciófilm Volga M21-essel

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az orosz-kazah akciófilm rendező, Timur Bekmambetov jegyzi a The Black Lighting című alkotást, amelyben egy virágfutár, és az ő különleges képességű Volgája játssza a főszerepet.

A történet szokványosan indul. Gyima, a szerény fiatal fiú beleszeret a moszkvai egyetemen Nástyába, a gyönyörű és gazdag szőke lányba. Az érzésein kívül se pénze, se autója, a lányt viszont hófehér Mercedesszel várják a bejárat előtt. Édesapja azonban megpróbál segíteni: Gyimának ajándékozza régi Volga M21-esét, és azt tanácsolja, hogy vállaljon munkát és keressen pénzt - így lesz az iskolapadot koptató Gyimából virágfutár. Mint kiderül, az öreg fekete autónak különleges képessége van, repülni tud, és a fiú hamarosan úgy érzi, egyre nagyobb szüksége van a rendkívüli Volgára. Amikor a moszkvai elit alvilág szemet vet a kocsira, és megölik az édesapát, Gyima felveszi velük a harcot...
Timur Bekmambetov[/url] tavalyi alkotása a The Black Lighting, azaz a Fekete Villám, amely sajátos, orosz szemüvegen keresztül nézve képviseli az akció sci-fi műfajt. Az orosz-kazah származású rendező a legsikeresebbek közé tartozik: olyan mozikkal tette le a névjegyét, mint a Night Watch, a Day Watch és a Wanted - ez utóbbiban Angelina Jolie és Morgan Freeman játszották a főszerepeket.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?