Porrá égette a videóblogger a 140 millió forintos Ferrariját

A korábban állatetetőként és terepjáróként használt Ferrari végül egy mezőn lehelte ki a lelkét

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A bánya és a farm bár alaposan próbára tette a Ferrari F8 Tributót, az olasz szupersportautónak végül egy mező jelentette a megváltást, hiszen nem kell több kínzást elviselnie a provokatív YouTubertől.

WhistlinDiesel YouTube-csatornája manapság egyet jelent a pusztítással és a káosszal, hiszen a videós rendszeresen azzal "szórakoztatja" a nagyérdeműt, hogy egzotikus sportautókat tesz tönkre válogatott módszerekkel. Néhány hónapja egy Ferrari F8 Tributo került a kezei közé, akkor azonban a csomagtartóban ugrálás jelentette a legextrémebb kísérletet, amit az olasz autóval művelt. Pár napja már egy farmon mérte az állatoknak a tápot az első lökhárítón található légbeömlőn keresztül, majd horgászni is elment a Ferrarival.
Hirdetés
Az utolsó videójában viszont - magához képest - egy ártatlan szituációból végzetes eset kerekedett. A F8 Tributóval egy szántóföldre indult csapatni, viszont néhány perc után egy másik autóból kiabáltak a Ferrarit vezető YouTubernek, hogy ég az autója. A tűz a jobb hátsó keréknél ütötte fel a fejét, vélhetően a felforrósodott fékek meggyújtották a kerékjáratba szorult növényeket, később pedig az egész kasztnira átterjedtek a lángok. Mennyi maradt a Ferrariból? Az alábbi videóból kiderül!
Hirdetés

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?