Porsche-aranyozás egy Porsche áráért

Porsche Panamera krokodilbőrrel és arannyal

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Oroszországban nem aprózzák el az optikai tuningot, az átszabott Panamera Turbo S-re költött pénzből egy Turbo S-t lehetne venni.

A Porsche Panamera státusszimbólum a javából, de valahogy mégsem az az autó, aminek láttán autórajongók fájdalmas vagy izgatott sóhajtozásba kezdenek, nem, ennél több kell annak, aki igazán különleges autóra vágyik. Mégis sikeres, hiszen Porsche.
Ugyanakkor az orosz TopCar tuningműhelyben is így gondolhatták a srácok, hiszen az autóhoz 24 ezer eurós áron kialakított Stingray optikai csomag után most előálltak az orosz arisztokrácia ízlésének is megfelelő utastér-tuninggal. Az üléseket, ajtókat, középkonzolt és műszerfalat drága bőrrel borították be, nem is akármilyennel, bizonyos helyeken krokodilbőr burkolatot kapott a Panamera utastere.
Már ez is elég feltűnő, de e mellé csodaszép karéliai körtefa betéteket illesztettek, végül pedig finom stílusérzékről tanúskodó arany betétekkel tették igazán fényűzővé az összhatást. A nemesfémből jutott a műszerfalra, a váltóra, az ablaklehúzó gombokra és még a pedálokra is.
A Panamera Turbo S-re épülő modell megkapta a Stingray karosszéria-elemeket, mellyel a lökhárítók mellett a motorháztető, a kerékjáratok és az ajtók vonala is megváltozott.
A komplett autó ára 423 810 euró, azaz körülbelül százhuszonhét millió forintból meg is van az aranyozott Panamera.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?