Rendőrök vitték el az óvodást! Nézd meg, hova!

Ez ám a névnapi meglepetés a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságtól!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Gyorsan leszögezzük, hogy semmi rosszra nem kell gondolni. Egy rajongót leptek meg a rendőrök a névnapja alkalmából Székesfehérváron.

Korábban már mi is írtunk róla, hogy a rendőr is ember, most ennek újabb példáját mutatták meg Fejér megyében. Ugyanis egy székesfehérvári kisfiú édesanyja kért segítséget a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságon azzal kapcsolatban, hogy óvodás gyermeke, Donát egyik nagy álma valóra válhasson. A kisfiú egészen kicsi kora óta rajong a rendőrökért, kedvenc játékai is a szervezethez köthetők, és szívesen ölt magára rendőr jelmezt. A nagy álma pedig az, hogy ő is rendőrautóval mehessen egyszer óvodába. A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai örömmel vállalták a küldetést, és az ünnepelt névnapján, 2022. február 17-én reggel megjelentek szolgálati autójukkal Donát otthona előtt. Az ünnepelt persze először nagyon meglepődött a rá váró egyenruhások láttán, azonban kezdeti izgalmán hamarosan túltette magát, és örömmel fogadta el az egyenruhások ajándékcsomagját, majd bátran elfoglalta helyét a rendőrautóban. Hogy aztán az óvodához érve Donát büszkén sétálhasson be a terembe a rendőröktől kölcsönzött tányérsapkában.
Hirdetés
Forrás: Police.hu
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?