Részegen gyorshajtott a legendás Indy Car versenyző

Módosult tudatállapotban száguldozott az Indy Car-legenda

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Nem ez volt az első alkalom, amikor autóversenyzőhöz méltatlan stílusban közlekedett a hírneves pilóta, Al Unser Jr.


Az egykori kétszeres Indy 500 győztes és kétszeres CART-bajnok autóversenyző ismét összeütközésbe került a törvénnyel: az Új-Mexikóban található Bernalillo megye rendőrei múlt csütörtökön állították félre, mikor 160 km/h-nál is gyorsabban száguldott Chevrolet Suburban terepjárójával. Ez azonban nem volt elég, a szavak ittas emberhez méltón összegabalyodtak szájában, a vérvizsgálat pedig a megengedett véralkohol-határérték több mint kétszeresét mutatta ki.
Al Unser Jr. régóta folytat harcot az alkohollal, bár úgy tűnik, nem bánja, ha alulmarad. 2002-ben még elvonóra is elment, miután Indianapolisban részegen megütötte barátnőjét, 2007-ben pedig a mostanihoz hasonló vétség miatt vették el ideiglenesen a jogosítványát Nevada államban. Az IndyCar vezetősége a hírek hallatán határozatlan időre felfüggesztette Unser versenybírói kinevezését, státusza visszaállításáról az ügy lezárása után döntenek majd.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?