Saját autóját verte szét dühében

Nem indult az autó, baltával esett neki a tulaj

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Köztudott, hogy az olaszok temperamentumos emberek, na de ennyire? Ki gondolná, hogy valaki dühében képes lenne szétverni a saját autóját?

A címben említett eset múlt héten történt Észak-Olaszországban. A 35 éves tulaj korábban tömegközlekedéssel járt munkába, de mivel mindig megrótták késése miatt, ezért úgy döntött, hogy vesz egy Fiat 500-ast. Pechére egyik reggel azonban nem indult az autó, dühében pedig egy baltával esett neki. Ahogy a kép is mutatja, lényegében a teljes karosszériát megrongálta. A szomszédok az eredményt látva vandalizmus gyanújával azonnal értesítették a rendőrséget.
Hirdetés
Amikor a férfi beismerte a bűnét, senki sem akarta elhinni, hogy valóban ő tette. Feltehetően az elmúlt időszakban felgyülemlett stressznek volt köszönhető ez a viselkedés. A Fiat tulajdonosát kórházba szállították, ahol orvosok segítettek neki lenyugodni és néhány napra bent tartották további megfigyelés érdekében. Remélhetőleg sikerült kellően kipihenni magát.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

 • 2017.10.29. at 00:36
  Permalink

  Ha már kérded Milán,még a számodra valószínű régi idők autói voltak nekem.Ami ugye mint tudjuk rosszabbak voltak sokkal mint a maiak.Alfából kettőt használtam, egy Alfa 75-öst és egy Guliettát,1.8 benzines motorral. Lanciából pedig egy Thema 2.8 V-6os benzinesnek voltam a tulajdonosa.Azonkívül
  Fiatból néhány évig használtam egy Croma 2.0-es Turbó szintén benzinest.De volt előtte a családban Unó
  diesel is.Csakhogy lásd mi mindennel autóztam több mint egy millió km-t. És akkor még hagytam ki, Fiat Regattát amivel még taxiztam is. De ,hogy ne hidd,elvakult Olasz mániás vagyok ezért még hozzáteszem,hogy szintén néhány évig de voltam egy BMW 323-asnak is tulajdonosa és azzal sem volt bajom.Remélem kielégítettem a kíváncsiságodat kedves Milán. De közlöm,hogy még nem is teljes a lista !
  Üdv.Linka

 • 2017.10.29. at 00:36
  Permalink

  A nyolcvanas évek közepétől volt :Fiat: Unom,Regattám,Crómám.Utána, volt Alfám,Lanciám, több százezer km -t autóztam szerte Európában ezekkel a gépekkel.És egyik sem hagyott ott, sehol soha !Ezt csak azért írtam le mert ez a cikk egy anti reklám és még ha igaz is, a helyzet autó ügyben nem olyan vészes.Azt elhiszem ,hogy egy túlhajszolt fiatal ember cérnája elszakad,de szerencsére nem az asszony volt ott a gyerekekkel,hanem egy önmagában ártalmatlan és szintén túlhajszolt karbantartás nélküli Fiat.- Apropó – láttam hasonlót már, BMW 6-ossal is !

 • 2017.10.29. at 00:36
  Permalink

  Nem az a lényeg, hogy nekem, hány olasz autóm volt. Mindenki tudja, hogy milyen hírük van az olasz autóknak. Az, hogy mekkora a valóságalapja, már más kérdés. Tény, hogy régebben, nem a megbízhatóságukról voltak híresek. Nem kell mindjárt megsértődni!

 • 2017.10.29. at 00:36
  Permalink

  Természetesen, nem csak az olasz autókkal fordul elő, hogy néha napján, nem indulnak, de ahhoz, hogy valaki, egy baltával nekiessen az autójának, sokkal több kell, néha napján nem indulásnál.

 • 2017.10.29. at 00:36
  Permalink

  Mármint olasz autó[b]d[/b] csak a billentyűzetem néha szabotálja a munkát és kihagy egy-két karaktert hiába ütöm le a gombot.

  [b]Oldal szerkesztőihez: nem lehetne bevezetni a hozzászólás szerkesztés rendszerét? Klassz lenne ha lenne erre lehetőség (úgy mint más fórumokon), hogy a hozzászólás beküldését követően egy XY perces időtartam alatt még módosítani lehetne a hozzászólást ill. javítani az elütéseket.[/b]

 • 2017.10.29. at 00:36
  Permalink

  Ezen semmi meglepő nincs én egyszer a régi ex Skoda Octavianak vágtam be úgy az ajtaját hogy kitörött az üveg … és csak azon múlott hogy nem kalapáccsal estem neki hogy nem volt nálam szerszám …

Vélemény, hozzászólás?