Škoda Rapidot nyerhet a legügyesebb család

Idén is megrendezik a Közlekedik a család vetélkedőt

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az ORFK Országos Balesetmegelőzési Bizottság és az Autós Nagykoalíció idén is megrendezi az egyre népszerűbb vetélkedősorozatot. A legügyesebb család egy személyautót vihet haza.


Több mint 400 család vett részt tavaly a Közlekedik a család vetélkedőn, melynek fődíja egy Škoda Fabia Combi volt. Idén sem marad el az autónyeremény, ezúttal egy Škoda Rapid Spaceback 1.0 TSI személygépkocsi várja a dobogó tetején végző legügyesebb családot. A területi versenyeket a fővárosi, illetve megyei balesetmegelőzési bizottságok bonyolítják le 2017. április 22. és május 28. között. A családok a tesztlap kitöltése után autós és kerékpáros ügyességi feladatokban, műszaki ismeretekben és elsősegélynyújtás terén mérik össze tudásukat.


Az a család, aki a kijelölt feladatokat a legrövidebb időn belül és a legkevesebb hibával teljesíti, továbbjut a döntőbe. A területi versenyekről megyénként és a fővárosból egy-egy család jut az országos döntőbe, amelyet június 10-11-én Budapesten szervez meg az ORFK-OBB. Minden döntőbe jutott család egy-egy 30 ezer forint értékű üzemanyag utalványt és Europ Assistance Autó SOS bázis csomagot kap ajándékba, valamint a 2.-20. helyezett egy-egy Hunguest Hotel szállodába szóló hétvégi üdülésre jogosító kupon nyertese lesz az Autós Nagykoalíció jóvoltából.
Hirdetés
A versenyre minden olyan család nevezhet, ahol az egyik szülő rendelkezik érvényes B kategóriás vezetői engedéllyel, továbbá legalább egy 6-17 év közötti gyereket nevelnek. A vetélkedő a selejtezőből és a döntőből áll. A családi vetélkedővel párhuzamosan (május 1. és június 4. között) a www.kozlekedikacsalad.hu honlapon ötfordulós online közlekedésbiztonsági vetélkedő is zajlik, amelynek során fordulónként értékes ajándékcsomagot és üzemanyag-utalványt lehet nyerni. Az internetes játék fődíja egy egyhetes Škoda tesztvezetés egy tank üzemanyaggal.
A területi versenyeket 2017. április 22. és május 28. között rendezik meg az alábbi ütemezés szerint:
  1. április 22.: Budapest (ŠKODA Schiller), Tatabánya (Porsche Tatabánya), Szeged (Porsche Szeged)
  2. május 6.: Békéscsaba (AutoMobil Körös), Székesfehérvár (Wolf Autó), Szolnok (Juvenal Kft.), Kecskemét (Brill)
  3. május 13.: Cegléd (Ceglédi Autóház), Győr (Porsche Győr), Miskolc (Miskolc Autó), Pécs (Megyer Autócentrum)
  4. május 20.: Szombathely (Végh Autóház), Szekszárd (Alisca Autócentrum), Kaposvár (KargMobil Kft.), Salgótarján (AutoTrade’91 Kft.)
  5. május 27.: Nyíregyháza (Platán Autóház), Veszprém (Piedl Kft.), Zalaegerszeg (Autó Fatér Kft.)
  6. május 28.: Nyíregyháza (Platán Autóház), Debrecen (Debrecen Autóház), Veszprém (Piedl Kft.), Eger (Sándor Autóház)

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?