Tanulj más hibájából! Itt az újabb civil pofátlantanítás videó!

Már a 12. epizódnál jár a rendőrség Pofátlan(TAN)ítás sorozatának civil változata

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Még mindig elképesztő „mutatványokkal” találkozhatunk az utakon. Az újabb civil Pofátlan(TAN)ítás videó segíthet elkerülni, hogy hasonló helyzetbe keveredj, amennyiben nem követed el a benne látható hibákat.

Nézőszámban hatalmas sikert aratott a rendőrség videósorozata, amelyben megmutatták, miféle szabálytalanságokat követnek el az utakon az autósok mellett a kerékpárosok és a gyalogosok is. Ezek a videók abból a szempontból is hasznosak, hogy felhívják a figyelmet azokra az elhibázott megmozdulásokra, amelyek büntetéshez vezethetnek, nem mellesleg balesetveszélyesek. Így viszont kiküszöbölhetőek lennének, ha tanulunk belőlük. Sajnos a tanulási folyamat nem túl gyors, mert a rendőrség egy civil oldal segítségével folytatta a Pofátlan(TAN)ítás sorozatot, amely már 12. epizódnál tart. Ám továbbra sem fogynak ki az alapanyagul szolgáló szabálytalankodásokból. Nézd meg a legújabb részt és tanulj belőle!
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?