Te jobbra húznád ezt a 18 éves Wagon R-t a használtautó-tinderen?

A hét hirdetése: ez a fekete Wagon R+ párba állt veled!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Még a jelenlegi, pörgő piacon sem feltétlenül könnyű egy autót eladni. Hatványozottan igaz ez akkor, amikor közel egymillió forintért egy 2004-es gyártású Wagon R+ a hirdetés tárgya. Persze, a kreatív marketing sokat segíthet, íme egy remek példa.

Újabb érdekes hirdetésbe botlottunk a Használtautó.hu adatbázisából. Nemrég egy grátisz Audiról számolhattunk be, amelyet egy borsos áron kínált egyedi rendszámhoz csaptak hozzá ajándékként, most egy jóval józanabb autóhoz társított, ám hasonlóan kreatív marketingmegoldás jött szembe. Egy népszerű társkereső-alkalmazás stílusát idézi a nyitókép mellett az autó leírása is, amely így kezdődik:

18 éves fekete mámor keresi új játszótársát.

Itt az idő eldönteni tehát: te vajon jobbra húznád ezt a fekete, 2004-ben gyártott Suzukit, akarom mondani "Suzit"? Akárcsak a Tinderen, itt is érdemes végigfutni a delikvens többi fotóját és a leírást is, mielőtt elhamarkodott döntést hoznánk. Elsőre ijesztő lehet a 930 ezer forintos vételár, ám ezért a pénzért egy keveset futott, klímás, hibátlannak ígért, két szett új gumival és alufelni-szettel is rendelkező autót kínál a kreatív billentyűzettel megáldott eladó. Ráadásul még maga a kért összeg sem a kínálat legteteje, 7 Wagon R+ találat is drágább ennél az autónál, ám ettől még aligha lehetnek - már persze a képek és a hirdetés szövege alapján - a fekete mámornál jobb állapotban. Nem szabad viszont elfelejteni, hogy a társkeresőhöz hasonlóan itt is a személyes találkozás fogja eldönteni, hogy örökké tartó szerelem, netán csak egy futó kaland, vagy esetleg még annyi sem alakul a sikeres párba állás után.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?