Tető nélkül az Audi RS5

Audi RS5 Cabriolet

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Nemcsak ráncait varrták fel az Audi RS5 csúcsmodellnek, tetejétől is megfoszthatják - ha megvalósul, az RS5 Cabriolet orrában a kupéból ismerős 450 lóerős V8-as benzines dolgozik majd.


Bár az Audi valóságos S-offenzívát tartott a Frankfurti Autószalonon, az összes puskaport azért nem lőtték el a négykarikások: kiszivárgott információk szerint a szolid ráncfelvarráson átesett A5 csúcsmodell, az RS5 mellé ugyanis hamarosan érkezhet az RS5 Cabriolet, amely jó eséllyel még ebben az évben debütálhat, vélhetően Amerikában. A külső jegyek biztosra vehetően egyezni fognak, az immár lekerekített sarkú single frame hűtőmaszk, az új fényszóró, és a sportosabb hangulatú belső a nyitott modellnél is borítékolható, akárcsak a kupé hajtáslánca, amelynek meggyőző eleme a V8-as, 4,2 literes, 450 lóerős szívómotor, 430 Nm forgatónyomatékkal. Az erő quattro összkerékhajtással fog talajt, a sebességváltó pedig hétgangos, dupla kuplungos DSG, amely az Audi-zsargonban S tronic néven ismert. Álló helyzetből 100 km/óráig a gyorsulás 5 másodperc alatt tippelhető, hivatalos információk későbbre várhatók.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?