Tombol a Star Wars láz a Renault-nál

Kihagyhatatlan A Renault Kadjar új reklámfilmje

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Még Han Solo is elismerően csettintene a Renault Kadjar láttán? A Kadjar új reklámfilmjében feltűnik az Ezeréves Sólyom és Csubakka is, hogy megmentsék a Renault szabadidő-járművét.


Zseniális húzással kezdett együttműködésbe a Disney filmstúdióval a Renault, kihasználva az új Star Wars filmek iránti érdeklődést. A hamarosan mozikba érkező Han Solo film és a Renault Kadjar hirdetéséhez egy közös kalandot álmodtak meg a marketingesek, amelynek végeredménye látható a lenti videóban. Azonban az alkotók úgy tűnik, nem eléggé Star Wars kockák, ugyanis látszólag nem vették figyelembe a reklámfilmben szereplő járművek pontos méreteit. A módosított koréliai YT-1300 könnyű teherhajó, ismertebb nevén az Ezeréves Sólyom ugyanis a hivatalos adatok szerint 34,75 méter hosszú. A Renault Kadjar viszont csak 4,5 méter hosszúra nőtt, márpedig a videóban az autó felett suhanó űrhajó sacc per kábé két-három Kadjar hosszúságú.
Hirdetés

Vajon spojlerveszély is fennáll a reklámban? A rövid kis sztori egy western stílusú jelenet, ami utalás lehet arra, hogy a Han Solo film merít a műfajból. Persze ez nem is lenne meglepetés, hiszen a karakter eleve egyfajta cowboy típus. A spojlerektől viszont valószínűleg a rajongóknak nem kell félniük, hiszen a jeleneteket nem a filmből vágták ki, ami jól látszik az elnagyolt CGI képsorokon. Persze azért érdemes megnézni, főleg egy igazi Star Wars rajongónak!
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?