Tovább izmosodik a Ford Focus RS

Erőből sohasem elég: tovább nő a Ford Focus RS teljesítménye

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A legújabb Ford Focus RS-hez a Mountune kínálatában már elérhetők azok a tuningelemek és alkatrészek, amelyekkel még tovább vadíthatjuk az egyébként sem gyenge hot hatcht.


A Mountune nem ismeretlen a Ford Focus tulajdonosoknak, ugyanis régóta kínálnak speciális tuningcsomagokat az ST és RS modellekhez. Ráadásul mindezt úgy, hogy a gyári garancia nem vész el. Legújabb fejlesztésük a már hazánkban is kapható Focus RS-hez kapcsolódik, ami még nincs teljesen kész, a teljesítménynöveléshez szükséges elemek ugyanakkor már megvásárolhatóak.
Hirdetés

Új turbó- és szívócső, versenylégszűrő, váltó, differenciálmű és OZ felnik szerepelnek a kínálatban. A végeredményről még szintén nincsenek adatok, azaz nem tudni, hogy hány lóerővel izmosodik az "alapból" 350 lóerős fenevad. Ennek megfelelően a gyorsulás javulásáról sincs információ, legalábbis egyelőre. Remélhetőleg hamarosan teljesen elkészülnek a csomaggal, és az első bevetés után publikálják is az eredményeket.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?