Továbbra is tart a káosz Kőbányán

Festik, vagy nem festik? Ez a kérdés Kőbányán!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Rossz ómen, ha egy új cikkhez nem szükséges új fotókat is készíteni, mert a régiek még az aktuális állapotot mutatják. Kőbányán éppen egy ilyen jelenséget tapasztaltunk.

Még júniusban történt az eset. Olvasónk, Tamás írt nekünk akkor panaszos levelet, hogy Kőbányán, a Sibrik Miklós és a Maglódi út kereszteződésében teljesen lekoptak az útburkolati jelek. Mivel itt található a Kőbányai Bazár, a forgalom sokszor jelentős ezen a környéken, és megesik, hogy mindenki megy, amerre a lát, ami nem ritkán balesetveszélyes helyzeteket teremt.
Oknyomozásba fogtunk, felvettük a kapcsolatot a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. munkatársaival, és azt a választ kaptuk, hogy tervbe van véve a jelzések felfestése, de erre folyó év 28-29. hetében kerül sor. Bölcsen hozzátették, hogy előreláthatólag. Nos, próbáltuk követni az eseményeket, de sem a megjelölt időpontban, sem azóta nem történt semmi - csak halkan megjegyezzük, a 37. hétnél tartunk. Két hete ismételten levelezést kezdeményeztünk, udvariasan érdeklődtünk, de a mai napig késik a válasz, ellenben a kereszteződés állapota változatlan.
Olvasónk panaszát pedig maximálisan megértjük, pláne a ma reggeli szemlénk után, amikor majdnem a nálunk futó tesztautó látta kárát a kőbányai káosznak.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?