Traktort borított a rendőrautó, súlyosan megsérülhetett a sofőr

Szürreális jelenetek játszódtak le a kanadai autópályán, a traktorost kórházba kellett szállítani

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az amerikai rendőrökhöz hasonlóan a kanadaiak sem finomkodnak a szabálytalan sofőrökkel szemben, ezúttal viszont úgy tűnik, a hatóság szerint is túl messzire ment a járőr, amikor felborította a traktort.

Észak-Amerikában bevett szokás az úgynevezett PIT-manőver, amellyel a rendőrök elől menekülő sofőröket igyekeznek megállítani, úgy, hogy végső esetben szándékosan a vétkes járműnek ütköznek. Ezek általában csúnyán összetört autókkal végződnek, de a tettesek karcolások nélkül szálnak ki, ebben az esetben viszont minden bizonnyal komoly sérülést szenvedett annak a traktornak a sofőrje, amelyet egy járőrkocsi borított fel nagy sebességnél Kanadában. A felvételeken jól kivehető, ahogy a mezőgazdasági jármű az ütközés hatására a feje tetejére áll, majd a járőrök kirángatják a sofőrt a roncsból. Utóbb kiderült, hogy a menekülőt kórházba kellett szállítani, és a helyszínen később felbukkantak a hatóságok, akik halálos kimenetelű, vagy súlyos sérülésekkel járó balesetek rekonstrukciós vizsgálatát végzik. Az egyelőre nem tisztázott, hogy a rendőrök miért kezdték el üldözni a mezőgazdasági gépet.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?