Ügyetlen rendszámhamisítót fogott a rendőrség

Hamis rendszámmal közlekedett, lebukott

Szekszárdon, egy bevásárlóközpont parkolójában kapták el azt a férfit, aki hamis rendszámmal és iratokkal közlekedett.

A police.hu beszámolója szerint egy szolgálaton kívüli rendőrnek tűnt fel az ügyentelnül hamisított rendszámtábla, ezek után igazoltatták az autó 24 éves vezetőjét. Ő ráadásul hamis papírokkal igyekezett magát igazolni, de ezekkel sem volt nagyobb szerencséje, mint a rendszámtáblával. Emberünket így előállították, és gyanusítottként hallgatták ki – végül beismerte, hogy a hamis rendszámot ő szerelte fel az autóra. Az azért elég meglepő, hogy a hamisító arra sem vette a fáradtságot, hogy megfigyelje az utánozni kívánt hatósági jelzést, hiszen a Magyar Köztársaság felirat egyetlen magyar rendszámtáblán sem szerepel ilyen formában, és a címer elhelyezése sem emlékeztet a forgalomban levő érvényes példányokon láthatóra.
Hirdetés
A férfi ellen egyedi azonosító jellel való visszaélés gyanújával indult meg az eljárás, de az igazoltatáskor bemutatott hamis iratok miatt további vizsgálatok indulhatnak ellene.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?