Új extrával gazdagodik a Bentley Bentayga

Mi jöhet még a 160 ezres óra után a Bentaygába?

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Hamarosan már nem csak stílusos és drága, hanem egy igazán hasznos extra is kérhető a Bentley Bentayga luxus SUV-hoz: vonóhorog.

Korábban is elmélkedtünk már a vontatás és a vonóhorog témakörében, és most is meglepetett a képen látható karaván. Hiszen a Bentley 97 éves történelmében még soha nem fordult elő, hogy vonóhoroggal ellátott típust dobott volna piacra. Most azonban megtört a jég, hiszen a Bentley Bentayga gyári extralistájára büszkén kerül fel a vonóhorog. Biztosan büszkén, mert a márka - a tengerentúlon - minden lehetséges módon népszerűsíti SUV-ja vontatási képességeit, például a nagy amerikai klasszikus Bowlus Road Chief lakókocsival.
Hirdetés
Megannyi stílusos és persze méregdrága extra után tehát végre egy hasznos kiegészítővel is rendelhető a Bentley Bentayga. Kérdés, mennyibe kerül a vonóhorog az odaát 229 ezer dollát, tehát 63 millió forint alapárú Bentaygára? Talán jobb, ha nem a fenti videóban látható, a Bentayga műszerfalára 160 ezer dollárért kérhető Mulliner Tourbillon óra felárából indulunk ki, amely minden bizonnyal a sorozatgyártású autókhoz rendelhető egyik legdrágább extra. A Bowlus Road Chief viszont - ha stílusban nem is - árban illik a Bentaygához, hiszen 137 ezer dollártól kapható.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.28. at 02:44
    Permalink

    Brutálisan jók ezek a régi Airstream-stílusú régi amerikai lakókocsik. A Bentayga viszont még mindig olyan, mint saját maga kínai kópiája:)

Vélemény, hozzászólás?