Új külső dizájncsomagot kap az Audi A4 allroad quattro?

Az új A4 már készül, de még a régit sem hagyják veszni az ingolstadtiak

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Műszaki téren nincs változás, sőt, a megszokott felszereltségek esetén látványra is csak minimális, érkezik viszont egy új dizájncsomag, a Black Optics Pro Package. Vajon az új külső apróságok még vonzóbbá tehetik utolsó pár gyártási évére a modellt?

Az Audi A4 terepkombi verzióját érinti a változás, ám azt sem minden esetben. Ehhez a modellhez innentől elérhetővé válik a Black Optics Pro Package, amely fényes fekete részletekkel dobja fel az autó küllemét. Ebben a színben pompázik majd a csomaggal a tükörházak és a kipufogóvégek mellett a szélvédőkeret is, akárcsak a hűtőrács függőleges rostélyai, az oldalsó légbeömlők, a csomagtérajtó dekorbetétje és a hátsó lökhárító műdiffuzora is.
Hirdetés
A további apróságok közé tartoznak a fekete Audi logók és feliratok, illetve a fekete tetősínek és az opcionálisan Manhattan szürke metálfényezésű lökhárító-részletek egy kis kontrasztért. Mindez akkor néz ki igazán jól, ha valami menő színnel kombinálják, szerencsére erre az Audinál továbbra is van lehetőség, akár teljesen egyedi fényezéssel is kérhető az autó. A hazai konfigurátorba még nem került be a változás, de Németországban 775 euróért már pipálható a csomag az autó összeválogatásakor, azaz a jelenlegi árfolyam szerint valamivel kevesebb, mint 300 ezer forintért kínálják.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?