Új sorozat indult: Schumacher vezetni tanul

Schumacher fia vezetni tanul, nem is akárhogyan

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Mercedes-Benz új, egy-két perces videókból álló sorozatot indított, amelyben Schumacher 18 éves fia egy Mercedes-AMG A 45-tel tanul vezetni. Lássuk, ki oktat kit?


Michael Schumacher fia, Mick már évek óta versenyez különböző autós szakágakban. A jogosítvány megszerzése alól azonban ő sem kap felmentést. A 18 éves Formula 3 pilóta életében most jött el az az időszak, amikor közúti forgalomban is legálisan kormány mögé ülhet. A Mercedes-Benz ezen alkalomból egy vicces sorozatot indított a YouTube-on Fahrschule Furious címmel.
Hirdetés

Az első részben az alapok gyors átvétele történik: hol az olajbetöltő nyílás és az elakadásjelző-háromszög. Az indexet is megtanulja kezelni ifjabb Schumacher. Ezt követően jöhet az indulás, azonban nem a megszokott módon. Oktatója, Markus Stoll egy német komikus, folyamatosan komolyra veszi a figurát, amire Mick fittyet hány. Vajon idehaza mit szólnának az oktatók, pláne a régimódi vaskalapos fajták? A sorozat első két része alább megtekinthető.

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?