Új terepjáró márka érkezik Magyarországra!

Ízlelgessétek ezt a nevet: Ineos. Hamarosan az utakon is láthatjátok

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Nyáron nyílik meg Magyarországon az Ineos Automotive márkakereskedése és szervize, amelyet a Gablini cégcsoport működtet majd.

Egyelőre még ismeretlen név itthon az Ineos, ám a brit terepjáró márka modelljeit hamarosan láthatjuk Magyarország útjain is. Országunk egyike azon 160 helyszínnek, ahol rövidesen elindul a terepjárók forgalmazása. Az Ineos tervei szerint 2022 végére világszerte több mint 50 országban egy 200 értékesítési és szervizközpontból álló hálózattal fog rendelkezni a Grenadier számára. Az Ineos hivatalos magyarországi partnere a Gablini cégcsoport. A szalon (Budapesten) a nyár folyamán nyitja meg kapuit a leendő ügyfelek előtt. A cél pedig az, hogy a magyarországi ügyfelek számára elérhető távolságra legyen hivatalos márkaszerviz. A Gablini cégcsoport részese a szervizhálózat gerincét alkotó partnereknek, további területi lefedettséget pedig az egyedileg kiválasztott szervizek biztosítanak majd. "Több mint egy éve fáradhatatlanul dolgozunk azon, hogy olyan kereskedelmi partnereket találjunk, akik osztoznak a Grenadier iránti lelkesedésünkben és várakozásunkban" - mondta Klaus Hartmann, az INEOS Automotive európai vezetője. "Megértik a 4X4-felhasználókat és igényeiket, valamint bizonyítottan kiváló ügyfélélményt nyújtanak.
Hirdetés
Az Ineos Grenadeir teljes műszaki specifikációja és ára április végétől lesz elérhető Magyarországon, rendelés leadására pedig várhatóan májustól lesz lehetőség.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

 • 2022.04.27. at 16:53
  Permalink

  Erre nagy szükség volt… tényleg… ez hiányzott a magyar piacról, a magyar alföldről. Egy noname angol terepjáró márka.

  Persze mindjárt jön valaki és lehurrog, hogy milyen tudatlan vagyok, mert ez egy híres, nagy multú angol márka…. leszarom.

  A terepjáró = Land Cruiser

  • 2022.04.27. at 17:30
   Permalink

   Kivételesen nem vagy tudatlan, az INEOS egy fiatal műanyag- és vegyiáru gyártó amely a nagy olajcégek lefingott nyugat-európai finomítóit és vegyi üzemeit vásárolta fel és fordította gyümölcsözővé – brit szokáshoz híven természetesen rengeteg adóelkerüléssel és offshore céggel teletűzdelve. A Toyota belterek épp úgy tele vannak INEOS műanyagokkal, mint bármely más autógyártóé, a cég mögött álló csávó egy afféle közepesen arrogáns milliárdos, kicsit mint Elon Musk vagy Richard Branson aki szereti a fényűző vízióiba ölni a cég pénzét, mint pl. a kerékpásport vagy itt az autógyártás (pontosabban a brit járműipar és a Defender feltámasztása).

   • 2022.04.28. at 14:47
    Permalink

    Amit érdemes hozzátenni, Sir Ratcliff a brexit nagy hívője volt, aki büszkén hirdette, hogy az EU majd majd térden állva könyörög a brit piacért.

    Aztán valahol a szánalmas színjáték vége felé jelentette be hogy a büszke brit autót a tervekkel ellenében a Smart francia üzemében szerelik majd össze.

    Nem ő volt az első ilyen bort iszik vizet prédikál brexiteer, de ez volt a leglátványosabb, mert az EU-ba költözött. Van az a pénz aminél inkább hagyja a fenébe a populista nacionalizmust…

Vélemény, hozzászólás?