Újabb három traffiboxot helyeznek ki a fővárosban

Az újpesti önkormányzat új sebességmérőket vet be a száguldozók megfékezése érdekében

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A IV. kerületi rendőrökkel együttműködve telepít három új traffiboxot Újpest Önkormányzata, ezek pedig akár úgy is lassításra kényszeríthetik az autósokat, hogy nincs is bennük mérőműszer.

Egyre inkább úgy tűnik, hogy a budapesti döntéshozók nem csak a levegőbe beszéltek, amikor azt ígérték, hogy minden erejükkel igyekeznek majd megfékezni a gyorshajtókat. Legutóbb Terézváros jelentette be, hogy négy traffiboxot telepít a belvárosba, most pedig az újpesti vezetés is közzétette, hogy hová helyeznek ki állványokat. Ezek csupán "fémdobozok", viszont a rendőrök bármikor belehelyezhetik a sebességmérőt, így az autósok egészen addig nem tudják amíg közel nem érnek a dobozhoz, hogy valóban méri-e sebességet. A traffiboxokat a Külső Szilágyi úton, a Fóti úton, és a Váci úti Megyeri Csárda és a 2/A számú út kereszteződése közötti szakaszon helyezik ki.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2023.12.01. at 23:31
    Permalink

    Nem bírságolni kellene, hanem összekötni a traffipaxot a jelzőlámpákkal.
    Ha valaki gyorsan hajt, akkor a következő lámpánál kapjon pirosat, aztán a következőnél is.
    Azzal, hogy pár hét múlva kap egy bírságot, nem oldja meg, hogy a gyorshajtás miatt a következő 500 méteren akár megölhet egy kerékpárost.

Vélemény, hozzászólás?