Újabb kémfotók a kecskeméti Mercedesről

A taxizást is bírni fogja a magyar Mercedes

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Kemény igénybevételre is felkészítik a magyar Mercedest, már tesztelik is az új B-osztály taxi-kivitelét Németországban.

A Mercedes márkánál nagy hagyományai vannak a taxiknak, amelyek nem egyszerűen a megfelelő kommunikációs berendezésekkel és fényjelzőkkel ellátott autókat jelentenek, hanem a fokozott igénybevételre műszakilag is felkészített autókat. Nagyobb teherbírású felfüggesztés, a sok kiszállást gond nélkül elviselő ülések, könnyen tisztán tartható bőr kárpit – csak néhány a rengeteg műszaki változtatás közül, amelyek egy Mercedes taxit különlegessé tesznek. A most készülő B-osztályos buszlimuzinból is lesz személyszállító változat, hiszen ez az autó kis külső és nagy belső méreteivel ideális taxi lehet a zsúfolt nagyvárosokban. Nem sokkal a B forgalmazásának megindulását követően indulhat a speciális taxi kivitel forgalmazása, erre utal, hogy egy ilyen autóról sikerült néhány fényképet készíteni Németországban.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?