Újabb Snowkhana résszel zárja sikeres évét a Ford

Snowkhana 5: karácsonyi kasszasikerek

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Egy hónapig forgatták és 11 flakon hó-sprayt használtak el a Snowkhana 5 forgatásához, ami híres filmjeleneteken megy végig a Fiestával.


A sikeres Ford-LEGO együttműködés folytatódik, a karácsonyra való tekintettel egy újabb Snowkhana résszel. Az immáron ötödik rész, minden eddiginél egyedibb lett, és alig több mint egy hónapig forgatták. A főszereplő továbbra is egy miniatűr Ford Fiesta, ami egy Ken Block által a valóságban soha nem használt, ám mégis az ő dekorjaira hajazó dizájnt visel. A mostani rész egyediségét az adja, hogy ismert filmjeleneteken driftel keresztül a mini-Fiesta, kezdve Forrest Gumptól, a Vissza a jövőbe sorozaton át a Jégvarázsig.
A videósorozat ihletője a Ford-nagykövetnek számító, de leginkább a Gymkhana-sorozata által híressé váló Ken Block volt, ezért nem csoda, hogy sok jelenettel az ő trükkjeire utalnak. Ha már Ken Block: nem rég összedobott egy 1400 lóerős, biturbós, összkerekes Mustangot, azaz a Hoonicorn V2-t. Azt mondta, az előd 845 lóereje nem elég neki új terveihez, amiket Climbkhana néven vetítenek elő, és jó eséllyel hegyi-versenypályák körberajzolását jelenti majd, a megszokott vad stílusban.
Hirdetés

Akár versenyt is lehetne rendezni, hogy ki ismer fel több filmjelenetet a gumifüstöt vattapamacsokat maga után hagyó Fiesta kalandjai alatt. Az megvan, hogy a végén még bakijeleneteket is beleraktak?
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?