V6 FSi motoros Audit adnak ajándékként a Használtautón

Az ajándék autó mindig megfontolandó, most például egy hajszálnyi árukapcsolás társul hozzá

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Ajándék autónak ne nézd a rendszámát - mondhatnánk, pedig most épp az a lényeg. Olyan összeget írtak ugyanis az Audi egyedi rendszámára, hogy az autót már ajándékként adják hozzá.

Egy egyedi hirdetés nem csak azért jó, mert megnyerheti a potenciális vevőket, hanem azért is, mert ha sikerül elérni a megosztásokat, a cikkekben szereplést, akkor hatványozottan több emberhez juthat el, így aztán még könnyebben fog valakit megnyerni. Igen ám, de a hirdetés azért reális kellene maradjon! Utóbbi pedig nem mondható el arról az Audi A6 hirdetésről, amiben magát az autót ingyen adják, "csupán" a rajta lévő egyedi rendszámért kellene egy híján 100 millió forintot fizetni. A hirdetés pontos szövege: "Eladó a képen látható SIXTY-9 egyedi rendszám, ajándék autóval! Vételár: 99 999 999 Ft."
Hirdetés
Ennyit pedig aligha ér meg az a SIXTY-9 kombináció, amit a 2009-es, 280 ezer kilométert futott, 2.8 V6 FSi (190 LE) motoros Audi A6 visel. Persze az egyediségnek mindig ára van. Ha rendszámról van szó, a még szabad 3 betű, 3 szám kombinációkért 112 450, a négy vagy öt betűs egyedi kombinációkért azonban már 435 ezer forint fizetendő. A júliustól érkező alapból 2x2 betűs, 3 számos kombinációknál akár 6 betűs egyedi verzió is elérhető lesz, ugyancsak az egyedi gyártás 435 ezer forintos költségével.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?