Valódi autós üldözés Budapesten egy taxis miatt

Igazoltatás elől próbált megszökni egy taxis Budapesten

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Filmekbe illő autós üldözés alakult egy igazoltatási kísérletből a fővárosban. Egy taxis próbált meglépni a rendőrök elől, végül a rakpart szalagkorlátjának csapódott.


Mint azt a police.hu írja, 2016. augusztus 23-án 12 óra 50 perckor a Budapest VIII. Diószegi Sámuel utcában egy gyanúsan viselkedő taxisra figyeltek fel a rendőrök, akit igazoltatni akartak. A férfi az egyenruhásokat látva menekülni kezdett a Petőfi hídon át, majd a Budai alsó rakparton több autót is megrongált. Ezt követően az Erzsébet híd közelében szalagkorlátnak ütközött, autója kigyulladt.
Hirdetés
A rendőrök a férfit az égő autóból kiszabadították és elfogták, elszámoltatása folyamatban van. Egyelőre nincs információ arról, hogy miért fogta menekülőre, de most már csupán akkor is szép bűnlajstroma lesz, ha netán az igazoltatási kísérletig minden rendben lett volna nála. Az Index egyik olvasója szemtanúként az alábbiakat írta: "A kollégáimmal pont a IX. kerületi Ferenc téren ebédeltünk, amikor láttuk, hogy a Berzenczey utcában az Üllői út felől a Mester utca felé nagyon gyorsan elszáguld egy taxis, majd utána 3 rendőrautó. Egy kicsit leszakadva pedig egy 4. rendőrautó. Akkor csak szirénáztak a rendőrök, nem volt még hangosbemondó. Elég félelmetes volt, kb. 2-3 méterre száguldottak el mellettünk a szűk kis utcában. Nem csak a főúton száguldottak, hanem a szűk kis utcákban is. Utánuk hosszan lehetett érezni az égett kuplungszagot".
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?