Videó: 4 méteres csontvázat loptak el egy autóba préselve

Hosszas ügyetlenkedés árán, de sikerült ellopni a hatalmas csontvázat egyetlen embernek, egy autóval

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A nap videója egy texasi biztonsági kamera felvétele, amelyen egy tolvaj küzd meg egy hatalmas halloweeni dekorelem eltulajdonításával, amelyet az autójába próbál meg bepréselni. Mutatjuk a keserédes képsorokat!

Amerikában már javában készülnek a Halloweenre, az év legkelendőbb dekorációja pedig nem más, mint egy közel 4 méteres csontváz, amit a Home Depot üzletekben lehet kapni egy híján 300 dollárért. Ez nagyjából 125 ezer forintnak felel meg, amit annyian raktak ki az ottani szokások szerint legtöbbször elkerítetlen előkertjükbe, hogy országszerte hiánycikké vált a hatalmas dekorelem. A boltokba már aligha várható, hogy új készlet érkezzen a hatalmas csontvázból, így egy texasi férfi különleges megoldással szerzett be magának egyet Austin egyik kertvárosában. Egyszerűen megállt a tizenéves GMC Yukon SUV-jával a ház előtt, és beletolta annak csomagtartójába az összeszerelt, majd 4 méteres tárgyat.
Hirdetés
Ennek bonyodalmai egy paródiavideóban is megállnák a helyüket, hiszen az autó a méretes motorháztetővel együtt is 5,13 méter hosszú, így egyértelműen sehogy sem fér be a hatalmas csontváz. Végül fejjel előre, egy kezét letörve nagyjából sikerül belepasszíroznia a férfinak, de még ekkor is majd' másfél méterre kilóg az autóból a dekoráció, ráadásul a talapzata eléri a földet. Sajnos az alább látható videó itt véget ér, ám ami még szomorúbb, hogy a felvételt közzétevő FOX 7 Austin információi szerint néhány perccel később sikeresen elhajtott a helyszínről a tolvaj, autójában a csontvázzal.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?