Videó: drágának ítélte a javítást, felrobbantotta a Tesláját

30 kg dinamit és egy Elon Musk bábu is fontos szerepet kapott a "Teslarobbantásban"

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Robbanásszerűen ért el magas nézettséget egy videó, amelyben egy Elon Musk bábuval a fedélzeten semmisítenek meg egy Teslát 30 kg dinamittal. Megéri megnézni, hiszen ilyet még biztosan nem láttál.

Bármilyen meglepő, nem oroszok állnak a hadművelet mögött, hanem finnek. A videóban elhangzottak alapján maga a tulaj, Tuomas Katainen találta ki az egészet, miután megunta, hogy ennyi gond van a Teslájával. A 2013-as Model S ugyanis az utóbbi időben hibaüzenetekkel bombázta, majd amikor elvitte egy Tesla szervizbe, kiderült, hogy a javítás ára közel 7,4 millió forintnak megfelelő euró lenne.
Hirdetés
A tulaj úgy döntött, hogy nem javíttatja meg az autót, inkább felrobbantja és levideózza: ehhez 30 kiló dinamitot használtak egy régi kőfejtő területén. Poénból még egy Elon Musk bábút is beültettek a sofőrülésbe, hogy ne csak a robbanásnak legyen visszhangja, hanem a videónak is. Természetesen ez bőven elég volt, hogy az autó teljesen megsemmisüljön, és persze ahhoz is, hogy a csatorna valaha volt legnépszerűbb videója szülessen meg. A robbanást ugyanis több szögből is elcsípték, lassított felvételek is készültek, így nyugodtan kijelenthető, hogy van miért megnézni a finn nyelven, angol felirattal elérhető videót.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?