Videón a Kia EV9 jávorszarvastesztje!

Az EV9 a bóják réme?

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Ismét a km77 segít bemutatni, hogyan viselkedik a hatalmas EV9 a kikerülő manőverek során. Valószínűleg nem árulunk el nagy titkot, ha előre kijelentjük, hogy ezt nem teszi ki a Kia az ablakba.

Egészen jól indult a Kia EV9 jávorszarvastesztje, Szépen boldogult a bóják között, amikor szlalomozni vitték, ami ráadásul egyezik am i tapasztalatainkkal is. Bár magas is, nehéz is, azért nem dőlt vészesen, nem volt ijesztő vele a tempós kanyarodás, erről ide kattintva olvashatsz bővebben. Viszont mi a hirtelen kikerülő manővereket nem próbáltuk, nem rángattuk hirtelen félre a kormánykereket, mint a km77 csapata. Az első próbálkozás 71 km/h-val megnyugtató eredményt mutatott. Az autó a bóják között maradt, viszont 72 km/h-nál már nem viselkedett annyira kezesen. Egyetlen km/h különbségnél még elég gyanús, hogy a vezető hibája is okozhatta mindezt, azonban a további kikerülések sem mutattak túl jól. 75 km/h-nál már teljesen kaotikussá vált az autó mozgása. Ugyanakkor ez várható is volt egy ekkora méretű és tömegű autótól.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?