Videón, ahogy a Top Gear egykori sztárja falnak csapódik!

Fájdalmas vége lett a The Grand Tour legújabb kalandjának

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Top Gear egykori műsorvezetői már a The Grand Tour nevű sorozatot készítik. A legújabb rész forgatásán James May sajnos megsérült, amiről most közzétettek egy videót.

Veszélyes ötlete támadt a The Grand Tour rendezőinek. Egy szűk alagúton kellett végigszáguldaniuk a műsorvezetőknek, egyfajta versenyként. Először Jeremy Clarkson indult egy Audi RS 4 szedánnal. Ebből még nem lett baj, de utána következett May, egy Mitsubishi Lancer EVO VIII kormánykereke mögött. Ő viszont későn kezd fékezni, ezért aztán, hogy ne frontálisan csapódjon a falnak félrerántja a kormányt, így az autó oldalával ütközik. Nem kis tempóval, ahogy az a belső felvételeken is jól látható, hiszen majdnem a B-oszlopnak csapódott a műsorvezető feje. Szerencsére kisebb sérülésekkel megúszta az esetet. Richard Hammond pedig ezek után már csigatempóban teljesítette a feladatot a Subaru WRX-ével.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?