Világrekord áron kelt el az eredeti Halálos Iramban Supra!

Ennyit még sohasem adtak egyetlen Toyota Supráért sem: megtudtuk, meddig ment el a licit!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Még érdekesebbé teszi az irreális vételárat a tény, hogy az autó motorikusan teljesen gyári, ráadásul automataváltós. Ennek ellenére - ha tényleg minden annyit ér, amennyiért el lehet adni - ez lett a legértékesebb Toyota Supra az egész világon.

A Barrett-Jackson aukciósház újabb sikeres eladást tudhat maga mögött: a híres, narancssárga Supra ráadásul minden idők legdrágábbja lett. Nemrégiben még csak arról számoltunk be, hogy eladó (lásd itt), de ekkor még mi sem sejtettük, hogy 164,1 millió forintnak megfelelő dollárt ér majd.
Hirdetés
Sajnos ez az autó adatain semmit sem változtat: a Candy Orange alapon „Nuclear Gladiator” grafikás Supra automataváltós, csak a beltérben a váltógomb és a váltószoknya cseréjével manuálisnak álcázták. A Bomex optikai csomag, a Toyota Racing Development stílusú egyedi motorháztető, az alumínium ARP hátsó szárny és a 19 colos Dazz Motorsport Racing Hart M5 felniszett ellenére a motorja a gyári értékeket teljesíti, tehát 325 lóerőt és 451 Nm nyomatékot. Ennek ellenére lett most a világ legértékesebb Toyota Suprája, és minden bizonnyal egy jó darabig az is marad: nehéz lenne ennél híresebbet találni. Árához talán az is hozzájárult, hogy épp küszöbön a Halálos Iramban 9 premiere.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?