Villanykamiont kap karácsonyra a Pepsi a Teslától?

Íme Elon Musk újabb bejelentése a Tesla kamionjáról: vajon tényleg megkezdődött a gyártás?

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Újabb érdekes Twitter-posztot tett közzé a platformon erős kijelentéseiről is ismert Tesla-vezér. Állítólag már decemberben átvehetik az első sorozatgyártott Tesla kamionokat a Pepsinél. Vajon igaz a kijelentés, vagy ez is csak egy újabb médiahack?

Elon Musk a részvényeseknek kedvező kijelentést tett a Twitteren: bejelentette a Tesla kamionjának gyártáskezdését, amire már 2017 óta vár a világ. Az első példányokat állítólag a Pepsi kapja majd meg december elsején. Mindez az 500 mérföld, tehát 805 kilométer hatótávolsággal rendelkező változatra vonatkozik, amit állítólag élmény vezetni, már persze ha van igazságalapja a bejelentésnek.
Hirdetés
Nem idegen ugyanis a cégvezetőtől, hogy az említett részvények árának emelkedése érdekében jelent be végül később csendben a múlt homályába vesző dolgokat, és a jelenlegi posztból is hiányoznak olyan adatok, amelyeket általában mellékelni szoktak egy ilyen bejelentés mellé a gyártók. Nem tudni például, hogy hol és mennyit gyártanak majd havi szinten a kamionból, illetve azt sem tudtuk meg, hogy egyáltalán elkezdődött-e már a gyártás, vagy még csak mostanában fog. Erről valószínűleg a napokban érkezik további infó, feltéve, hogy valóban igaz az örömhír.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?