Vulcano nevet visel az új olasz szabadidő-autó

Amíg a Ferrari nem készül el a sajátjával, addig a Maseratinál találunk olasz sport SUV-t

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Maseratinál 2016 óta érhető el az igazán sportos SUV, a Levante. Frissítésről még nem, de egy különleges szériáról viszont beszélhetünk, ami a Vulcano nevet viseli.


Pletykákból ugyan hallani, hogy a Ferrarinál is készül valamiféle sportos SUV, de eddig túl sok kézzel foghatót, pláne hivatalos információt nem kaptunk róla. A Maseratinál viszont már évek óta kínálatban van a Levante, egész pontosan 2016 óta, vagyis hamarosan ideje a frissítésnek. Előtte viszont még készültek egy különkiadással, mely nem éppen ünnepi modell, csupán egy különleges, exkluzív csomag, mely a Vulcano nevet viseli.
Hirdetés

A matt szürke fényezés neve Grigio Lava, melyhez tökéletesen passzolnak a vörös féknyergek. De nem csak ez vörös, ahogy egy valódi vulkán belseje is, úgy a Levante Vulcano utastere is izzó vörösben pompázik, vagy feketében, vörös varrással, ahogy azt a vevő kívánja. A különleges kiadásból összesen 150 darab készül, és Európában valamint Ázsiában lesz elérhető, csak a benzines V6-os motorral 350, vagy 430 lóerővel.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2019.01.30. at 19:07
    Permalink

    “Vulcano nevet visel az új olasz szabadidő-autó”

    Megtévesztő a cím. Amikor megláttam, azt hittem, újabb SUV-val rukkolnak elő(amit egyébként ígérgetnek is egy ideje), de ez csak egy új Levante-verzió. Ami nagyon kéne nekik, az egy Levante alá pozicionált szabadidő-autó.

Vélemény, hozzászólás?