MERCEDES-BENZ S-OSZTÁLY

Futott kilométer: 196 000 km

Vegyes fogyasztás: 12.5 liter

Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut

A LEGSZARABB AUTÓ A VILÁGON!!! AKI TEHETI VEGYEN LADÁT, SUZUKIT, AUDIT, TRABANTOT STB..., ABBAN NEM FOG CSALÓDNI ÉS NEM FOGJA ANYAGILAG TÖNKRE TENNI. ÉN 3motort cseréltem benne kompletten mindennel eggyütt de így is szar. A sok merci buzi aki most szid annak a JÓ KURVA ANNYÁT ÉS KAPJÁK BE A FASZOM!!!! ÉS kívánok nekik sok ilyen élményt mint amit én átéltem evvel a nagy szarral. De tehetnek nekem egy szivességet vegyék meg TŐLEM amúgy fullos a gép!!!! TÖBB mint 1Mft-ot költöttem csak a motorjára!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Használó

Születési éve: 1982

Neme: ferfi

Vezetési stílusa: atlagos

Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut

Lakóhely: falu

Gyerekek száma: 0

Komfort, design

Utastér: tagas

Csomagtér: atlagos

Ülések: kenyelmes

Használhatóság:

Rugózás:

Dinamizmus

Hogy megy? furge

Milyen kanyarban?

Költség

Megérte-e az árát? igen

Fogyasztás városban: 15 liter

Fogyasztás országúton: 10 liter

Fogyasztás autópályán:

Vegyes fogyasztás: 12.5 liter

Megbízhatóság

Meghibásodások száma: 5 alkalom , ebből 6 lerobbanás

Meghibásodás leírása: Az autó motorikusan egy fossss!!!!!! A gatyámat is ráköltöttem és még mindég szar!! Lerobbanás oka: motorLeírás: SENKI NE VEGYEN MERCEDEST, MERT EGY SZAR!!! VEGYETEK LADÁT, SUZUKIT STB.. Rengeteget ráköltöttem és nem bírom eladni. Sok Mercim volt már de ez rendesen helyrerakott anyagilag. UTÁLOM RÁ SEM BÍROK NÉZNI!!!!! Mindenkinek jó csak az enyém szarrrr! Pedig fűtött garázs szakszervíz és így hálálja meg!!!

Mi volt a legjelentősebb hiba?: Hiba oka: motor Garanciaidőben, fizetősJavítás összege: 1150 Ft. Leírás: Ez csak töredéke sokkal többet költöttem rá: 3db motor, 4 hengerfej, aut.mata váltó, 2injektor fej stb.... sorolhatnám de csak ideges leszek. Úgyhogy az okoskodó faszok nehogy meg akarják nekem magyarázni a frankót. Soha nem láttam még lerobbani Suzuki de faszszopo Mercit már RENGETEGET!! Amúgy eladó ha érdekel kedves Merci buzi Őrültek. Meg van csinálva és még a közelébe sem megyek nehogy elromoljon.

A legjelentősebb hiba javításának összege:

Km óra állása a legjelentősebb hibánál: 10000 Km

Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem

Visszatérő hiba leírása: Alkalmanként összeszorul a gyomrom ha be kell indítanom mert attol félek , hogy megint mi lesz a baja ill. mijen kopogó hangja lesz a motornak. A garázsban ahol áll 5 méteres körzetben elkerülöm annyira félek tőle.+ a pénztárcámat főleg féltem.!!!!!!!!!!

Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem