RENAULT LAGUNA

Futott kilométer: 139 000 km

Vegyes fogyasztás: 8.8 liter

Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut

1,8 Expression Ez egy csodálatos autó. :) Pedig sokfélében ültem. Csodálatos kényelmes ülések, csodálatos fék, csodálatos váltó, csodálatos forma, csodálatos fényezés, csodálatos rugózás, csodálatos beltér, nagyon szépen megy, és elegánsan ül benne az ember. A kártyás-nyomógombos indítás zseniális. Ezért is egy élmény beindítani, meg a finom motorhang miatt is. Ha kellemesen akarunk utazni, akkor ezzel megyünk. Mai napi fülig ér a szám néha benne. Pont elég az 1,8-as motor, jól húz, elsőre kellemesen meg is lepődtem, gyengébbre számítottam. Ennek is vannak persze apróbb hibái, amit nem szeretek: kicsit finoman 'recseg' a műszerfal (ez a törés miatt is lehet), meg egy kicsit alulkormányozott, de ezt igazából más szerintem észre se veszi. Egyben van. Eddig nem volt több baja, mint egy német vagy japán autónak. Megbízható. Ennyi pénzért meg főleg nagyon jó autó. Meg amúgy is. A következő is francia lesz...

Használó

Születési éve: 1977

Neme: ferfi

Vezetési stílusa: dinamikus

Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut

Lakóhely: varos

Gyerekek száma: 0

Komfort, design

Utastér: tagas

Csomagtér: dinamikus

Ülések: kenyelmes

Használhatóság:

Rugózás:

Dinamizmus

Hogy megy? furge

Milyen kanyarban?

Költség

Megérte-e az árát? igen

Fogyasztás városban: 9 liter

Fogyasztás országúton: 6.5 liter

Fogyasztás autópályán:

Vegyes fogyasztás: 8.8 liter

Megbízhatóság

Meghibásodások száma: 1 alkalom , ebből 1 lerobbanás

Meghibásodás leírása: 10 ezer Forintos (ebből 3 ezer volt a hibakódolvasás, pár perc alatt javítható hiba. (Holtpont jeladó) Később végül beindult. Szerintem igazából csak el volt koszosodva... tisztítani kellett volna, ennyi.Lerobbanás oka: elektromos rendszer 1 alkalommal meghibásodás, a helyszínen oldódott meg Leírás: 10 ezer Forintos (ebből 3 ezer volt a hibakódolvasás, pár perc alatt javítható hiba. (Holtpont jeladó) Később végül beindult. Szerintem igazából csak el volt koszosodva... tisztítani kellett volna, ennyi.

Mi volt a legjelentősebb hiba?: Hiba oka: futómű / fék Nincs kiemelt meghibásodás. Leírás: Rugótörés. (Nem is látszott kívülről, a vége törött le.)

A legjelentősebb hiba javításának összege:

Km óra állása a legjelentősebb hibánál: 100000 Km

Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem

Visszatérő hiba leírása:

Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem