Itt a Ford új sátrazós autója!

Bemutatta a Ford a kempingezős lakóautójának az új generációját

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Ford Transit Custom Nugget eddig is egy kiváló lakóautónak számított, az új generációval pedig immáron modernebb megjelenést, és konnektoros hibird változatot is kapott.

A Ford Transit Custom nemrégiben frissült, így számítani lehetett rá, hogy az amerikaiak sátrazós lakóautója, a Nugget is hamarosan megkapja a következő generációs változatát. Ahogyan a Transit Custom esetében, úgy itt felkerült a motorpalettára a konnektoros hibrid variáns a már eddigi dízel variáns mellé. Hasonlóan az elődmodellekhez a Ford ezúttal is a szegmensben nagy presztízzsel rendelkező Westfaliával közösen alkotta meg a Nugget kiadást, amelynek formaterve csupán a felhajtható tetőben különbözik az új Transittól avagy Tourneótól, de a Nugget lényegi részét úgyis az utastér adja.
Hirdetés
A Nugget belsejében egy eddig nem látott, úgynevezett multizónás kialakítást alkalmaztak a tervezők, amely lényegében annyit jelent, hogy logikusabb a lakóautó felépítése, és az amerikai márka szerint kényelmesebben mozoghatnak benne az utasok, mint a korábbi verziók esetében. Emellett a Nugget még a hátsó utasok számára is kínál vezeték nélküli telefontöltőt, beépített modemet 5G csatlakozási lehetőséggel és új audiorendszert. A kültéri asztal és székek alapfelszereltség, és a jármű belsejében egy speciális rekeszben tárolhatók, a sötétített ablakokon pedig függöny helyett sötétítő redőny található.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?